Betaalmethoden

Veilig betalen bij 2B-Inkt
Iedereen heeft een eigen voorkeur als het gaat om betalen. Bij 2B-Inkt kun je gemakkelijk en snel afrekenen. De meeste klanten kiezen voor iDEAL. Gewoon veilig online betalen via de eigen bank. Maar je mag aankopen bij 2B-Inkt ook achteraf via een factuur betalen of met rembours. Vooruitbetalen mag uiteraard ook. Bij 2B-Inkt betaal je gewoon gemakkelijk en veilig en gratis met iDeal. 

Waarom betalen met iDeal?
• iDeal is zeer vertrouwd en populair
• Via de vertrouwde internetsite van de eigen bank betalen
• Gewoon via de standaard, beveiligde schermen van de bank
• Het werkt snel en praktisch
• Je logt gewoon in, ziet direct de betaling
• Alle gegevens netjes op orde

Hoe werkt iDEAL? Plaats de bestelling op 2B-Inkt.nl. In het betaalscherm klik je op het iDEAL logo en kies je de gewenste bank. Vervolgens word je doorgeleid en staat bij jouw eigen bank de betaalopdracht klaar.

Houdt bankpas en cardreader (bijvoorbeeld de Rabobank Random Reader of de ABN AMRO e.dentifier) bij de hand. Of uiteraard je mobiele telefoon voor het ING-TAN systeem.
De bank vraagt om een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en 2B-Inkt krijgt bericht dat de bestelling is betaald.

Achteraf, met een factuur Betaal je liever achteraf met een factuur als de bestelling is ontvangen? Dat is ook prima! 2B-Inkt stuurt dan gewoon met het pakketje een factuur mee. De betaling dient dan binnen 14 dagen plaats te vinden. Maximaal factuur bedrag is € 250,=. Let op :Wij voeren een controle uit ter goedkeuring voor deze betaalmethode.

Algemene veiligheid Algemene veiligheid Bestel veilig en snel bij 2B-Inkt. Zeker en vertrouwd. Dat is belangrijk voor iedereen. 2B-Inkt gebruikt alleen extra beveiligde verbindingen op haar internetsite en -systemen. Wij doen er alles aan om alle transacties en gegevens maximaal te beschermen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »