`

4 Tips voor het kopen van een nieuwe printer.

  • Geplaatst op
4 Tips voor het kopen van een nieuwe printer.

Een nieuwe printer aanschaffen is nog een hele bedoeling. Er zijn tegenwoordig zoveel printers dat het onmogelijk lijkt om echt de juiste keuze te maken. Het overzicht is helemaal kwijt. Daarnaast moet u niet alleen letten op de printer, maar natuurlijk ook op de cartridges. Deze zijn ook compleet verschillend van elkaar.

Zo maakt u de juiste keuze

Het maken van de juiste keuze is wellicht niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. Deze tips maken het u aanzienlijk makkelijker.

 

Wat is het alternatief?

Waarschijnlijk heeft u al een idee over het soort printer dat u wilt aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een inkjet of een laserjet. Het is goed om een model als basis te nemen en vanaf dat punt te zoeken naar alternatieven. Vaak komt u dan toch nog voor positieve verrassingen te staan van een ander model.

 

Een groene printer?

Een printer die milieuvriendelijk is heeft uiteraard de voorkeur, maar een printer die enkel een energiebesparende stand heeft is nog niet per definitie milieuvriendelijk. Denk ook aan het gebruik van toners of inkt. Hoe zit het hiermee?

 

Wat gebruikt u nu echt?

We willen allemaal zo veel mogelijk tegen zo weinig mogelijk, ofwel een zo compleet mogelijke printer tegen een zo klein mogelijke prijs. Bedenkt u zich wel eens of dit echt wel allemaal nodig is? Natuurlijk heeft u dan wel veel voor weinig, maar het kan nog minder wanneer u wat toeters en bellen laat vallen die u toch niet gebruikt. Zo kunt u gratis gebruik maken van de app Microsoft Office Lens, waardoor een scanner overbodig is. Een printer zonder scanmogelijkheid is weer aanzienlijk goedkoper dan een All-in-one.

 

Werkt u flexibel?

Werken in de cloud is tegenwoordig eerder standaard dan uniek. We starten een project op de laptop, werken deze onderweg bij op de smartphone en gaan er thuis mee verder met behulp van een tablet. U wilt het project kunnen printen vanaf ieder device. Is de gekozen printer hier wel geschikt voor?

 

Heeft u een printer naar wens gevonden? Dan bestelt u de cartridges natuurlijk voordelig bij 2B-inkt, origineel of van ons hoogwaardige huismerk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »